Klantcontact centraal

Klantcontact en bereikbaarheid staan centraal in ons denken en doen. Wij ondersteunen onze klanten met project- en programmamanagement voor contact centers, bij de vernieuwing van vaste en mobiele telefonie-oplossingen en technologische en organisatorische vraagstukken. Accuraat en doelgericht, met oog voor de klantprocessen.

Integrale aanpak

Voor strategisch advies inzake integratievraagstukken bent u bij Auditel aan het juiste adres. Of het nu gaat om de integratie van klant en organisatie, de integratie van IT en Telecom of de integratie van vaste en mobiele telecommunicatie.
Taktisch advies op het terrein van aanbestedingen, implementatiemanagement of operationele dienstverlening is onze andere adviespijler. De combinatie van deze diensten stelt ons in staat om strategische visie-ontwikkeling mede te baseren op operationele kennis en kunde. Innovatieve en operationele slagkracht gaan bij Auditel hand in hand.

Verbeteren onder architectuur

Auditel werkt vanuit de doelstelling 'verbeteren onder architectuur'. Wij hanteren een drielagen architectuur, bestaande uit de procesarchitectuur, de applicatie-architectuur en de netwerkarchitectuur. De procesarchitectuur is de bedrijfsvoering van de organisatie. De applicatie-architectuur is de vertaling van de procesarchitectuur naar functionele eisen en wensen. De netwerkarchitectuur bestaat uit de inrichting van de telecom en ICT voorzieningen. Voor Auditel is een technische vernieuwing altijd een kans om een verbetering te realiseren in de bedrijfsprocessen door verhoging van kwaliteit of verhoging van efficiency.

Relevante kennis - Excellente kwaliteit

Auditel is in 1998 ontstaan uit een samenwerkingsverband van adviseurs en projectmanagers, afkomstig uit de ICT- en organisatie-adviesbranche. De werkzaamheden van de consultants van Auditel worden altijd begeleid door een interne intervisie groep. Deze peer-to-peer intervisie mobiliseert alle relevante kennis en ervaring voor een excellente kwaliteit.

portret Fons Borm

Fons Borm

LinkedIn